ÉPÍTÉSZETI CÉLÚ ÉS BIM FELMÉRÉSEK

Pontos és részletes épület modelleket állítunk elő a földi fotogrammetriai eljárások és a légi felvételezés ötvözésével, melyeknek számos felhasználási módja lehetséges. A 3D adathalmaz alapja a digitális fényképekből létrehozott pontfelhő és a teljes textúra. A nyers adatokat az építészetben értékes információvá alakítjuk, amelynek segítségével teljes 3D modelleket és részletes homlokzatokat készítünk felület kimutatásokkal.

 

 

Épületmodellezés

Épületek és építmények 3D modelljének elkészítését vállaljuk igény szerinti részletességgel. Az előállított modellek több célszoftverben értelmezhető formátumban állnak rendelkezésre látványtervezéshez vagy animációk készítéséhez. 

Építészeti célú és BIM felmérések

Épület rekonstrukciós felmérés és tervkészítés

Sérült homlokzatok
állapotfelmérése és felújításuk rekonstrukciós tervének elkészítése. Összetett homlokzatok bonyolult díszítő elemeinek dokumentációja és rekonstrukciós tervbe való beillesztése melyekről a rajzok mellett 3D modellek és ortofotók is rendelkezésre állnak.

Homlokzatfelmérés Vakolatomlás és felületszámítás

Épület homlokzatok pontos és teljes részletességű  állapotrögzítő rajzának elkészítése, igény szerint vakolat típusok, vakolat omlások és felület mennyiségek kimutatásával. Az omlási és felületi riportok jó alapot adhatnak rekonstrukciós projektek pontos költségvetés tervezéséhez.

Építészeti célú és BIM felmérések

Külső tetőszerkezet felmérés, fedési felület meghatározása

Tetőszerkezetek burkolatcseréjéhez felmérést és fedési kimutatások elkészítését vállaljuk.    A födém rendszer pontos rajzának elkészítése után a felület mennyiségek meghatározásával nyújtunk segítséget a költségvetés precíz tervezéséhez. 

Lézer szkennelést kiegészítő pontfelhő előállítása és kiegészítő BIM felmérések

Lézerszkenneléshez kiegészítő felmérések külső és belső tereken. Épületek, építmények és objektumok bizonyos részleteiről pontosabb, nagyobb felbontású pontfelhők elkészítése. 

Építészeti célú és BIM felmérések

Kapcsolat

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését,
az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésére:

+36-70/374-1561

info@furaysolutions.com

+36-70/647-3807