TÉRKÉPÉSZETI CÉLÚ, TOPOGRÁFIAI FELMÉRÉSEK

A közeli légi fotogrammetria jelentősége egyre inkább kezdi megmutatni magát abban, hogy mára már bizonyos klasszikus geodéziai feladatok gyorsabb és gazdaságosabb alternatíváját képviseli. A fotogrammetriai felmérések által már biztosítható a geodéziai pontosság, továbbá a légi felvételek elkészítése a manapság forgalomban lévő pilóta nélküli eszközök által megfizethető eljárás. Ezen technológia jóvoltából számos munkarész könnyű és kifizetődő előállítására nyílt meg a lehetőség.

Ortofotó készítés

Ortofotó készítése egy megadott területről akár centiméteres felbontásban. Az ortofotók georeferálása mellett igény szerint digitális domborzat modellt is szolgáltatunk. Az ortomozaikok és a terepmodellek kombinációjával 3D digitalizálást lehet végezni nagy területekről.

Térképészeti célú, topográfiai felmérések

TERVEZÉSI ALAPTÉRKÉP KÉSZÍTÉS

A nagy felbontású ortofotók és digitális domborzat modellek továbbhasznosításával
részletes tervezési alaptérképek elkészítését vállaljuk. A légi fotogrammetriai felvételezést terepi geodéziai felméréssel támogatjuk, így a fedettebb területek felmérését is elvégezzük. 

DIGITÁLIS DOMBORZAT ÉS FELSZÍN MODELL

Nagy felbontású digitális terep modellek elkészítése, valamint felszín modellek a terepi objektumok magasságaival. Ezek a termékek széles körben felhasználhatóak térinformatikai elemzési feladatokra.

Térképészeti célú, topográfiai felmérések

Kapcsolat

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését,
az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésére:

+36-70/374-1561

info@furaysolutions.com

+36-70/647-3807